cursussen
cursussen Login
Realisatie: TiDi Graphics

Medewerker Financiële Administratie

Doel van de cursus

Tot het takenpakket van de medewerker Financiële Administratie behoren werkzaamheden te verrichten als het vastleggen en verwerken van cijfermatige en financiële gegevens. Daarnaast kunt u verantwoordelijk zijn voor het verzorgen van bestellingen, het verwerken van orders, verwerken van inkoopfacturen in de boekhouding en het verzorgen van de facturering. In het
bedrijfsleven is een grote vraag naar mensen met een goede administratieve opleiding. Met dit diploma kunt u terecht op de boekhoudafdeling van zowel kleine als grote bedrijven. Ook is dit diploma een prima basis om door te groeien naar hogere administratieve functies.

Wanneer u voor alle onderdelen een voldoende heeft behaald, ontvangt u het diploma Medewerker Financiële Administratie. Bent u in het bezit van de diploma's Basiskennis Boekhouden en Basiskennis Calculatie, dan kunt u het diploma Financial Assistant aanvragen.

Omschrijving

Administratie (BKB)
Calculatie (BKC)
Excel basis
Computerboekhouden met Accountview

Aanvangseisen

Geen specifieke vooropleiding. Kennis van het besturingssysteem Windows is gewenst. Het niveau van de opleiding Medewerker Financiële Administratie is MBO 3.

Duur

Open Leren (individueel): maximaal 24 maanden

Extra informatie

Het computervak Excel kunt u via de methode Open Leren of als klassikale cursus volgen.

Prijs€ 1.335,00
Materiaal kosten€ 185,00

Kijk hier voor een datum