cursussen
cursussen Login
Realisatie: TiDi Graphics

Timemanagement, plannen en organiseren

Doel van de cursus

Wilt u baas zijn over uw eigen tijd?

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die in de kantoorpraktijk, projectomgeving of in een commerciële of leidinggevende functie tijdgebrek heeft. Als de kans groter wordt op half werk, u uw afspraken niet na kunt komen of activiteiten vergeet, dan reikt deze cursus u technieken en methodes aan om verbetering in de hectische werksituatie aan te brengen.

Omschrijving

Moet u ook steeds meer dingen doen in één dag en worden de stapels op uw bureau steeds groter en verliest u het overzicht? Heeft u het al te druk maar vindt u het toch vervelend om nee te zeggen? Vraagt uw baas u om nog meer taken over te nemen of bent u regelmatig tijd kwijt aan telefoontjes van mensen die u weer lastig vallen over activiteiten die u niet op tijd - of helemaal niet uit heeft kunnen voeren? Of kunt u uw deadlines niet halen omdat u van anderen afhankelijk bent?
In plaats van nog harder te werken kunt u proberen slimmer te gaan werken. Dit betekent tijdverspillers aanpakken, beter plannen en organiseren om de gestelde deadlines te kunnen halen en uw werk beheersbaar te maken. Orde en overzicht geeft minder stress, meer voldoening en een tevreden klant, collega of werkgever.

Inhoud

Aanvangseisen

Voor deze cursus is geen vooropleiding vereist.

Duur

4 lessen van 3 uur.

Prijs€ 335,00 (BTW-0)
Materiaal kosten€ 45,00

Kijk hier voor een datum