cursussen
cursussen Login
Realisatie: TiDi Graphics

Afdelingssecretaresse

Doel van de cursus

Wilt u naast het verrichten van administratief werk ook graag zaken regelen en organiseren? Dan is een baan als afdelingssecretaresse geknipt voor u. Als u het diploma Afdelingssecretaresse heeft behaald, voldoet u aan alle eisen die aan een secretaresse worden gesteld.
Naast allerlei administratieve werkzaamheden weet u ook op juiste wijze de agenda te beheren en kunt u probleemloos afspraken vastleggen. Het notuleren van vergaderingen komt ook uitgebreid in de opleiding aan bod, waardoor u in staat bent om de afspraken die tijdens een vergadering gemaakt zijn duidelijk vast te leggen.

Heeft u alle examens en eindopdrachten van de modules voor de opleiding behaald, dan ontvangt u het diploma Afdelingssecretaresse van de Stichting Onderwijs & Praktijkexamens. Bij dit diploma ontvangt u als bijlage een cijferlijst. Hierop staan de examenresultaten van alle onderdelen vermeld.

Omschrijving

Werken met Windows, Word, Excel, Websurfen & Communicatie.
Blind computertypen volgens het tienvingersysteem.
Omgaan met apparaten (telefooncentrale, frankeermachine)
Agendabeheer met Outlook.
Archiveren.
Nederlands.
Correspondentie.
Postbehandeling.
Presentatie.
Zakelijke Communicatie.
Solliciteren.
Notuleren.
Organiseren (zakenreizen, beurzen, conferenties, vergaderingen).

Aanvangseisen

Er is geen speciale vooropleiding vereist. Heeft u een vooropleiding op LBO-niveau dan is het aan te bevelen om een extra dagdeel per week te oefenen in ons Open Leercentrum. Het niveau van de cursus is MBO 3.

Duur

Klassikaal (groepstraining): 7 tot 11 maanden.

Extra informatie

Als u al in het bezit bent van de ECDL-module Word of Excel dan kunt u hiervoor in de plaats een ander onderdeel volgen (bijvoorbeeld PowerPoint).

U kunt de opleiding overdag, 's avonds, of als een combinatie van dag- en avondcursus volgen. De cursusduur is afhankelijk van het aantal lessen dat u per week volgt. In de schoolvakanties is er geen les.

Prijs€ 1.509,00
Materiaal kosten€ 439,00
Examengeld€ 215,00

Kijk hier voor een datum