cursussen
cursussen Login
Realisatie: TiDi Graphics

Kantoorassistent(e)

Doel van de cursus

De opleiding Kantoorassistent(e) biedt een volledig scholingstraject voor iedereen die op zoek is naar een leuke baan op kantoor. Na het volgen van deze opleiding is het werken met een computer geen enkel probleem voor u. Verder leert u diverse administratieve vaardigheden zoals boekhouden en kantoorpraktijk. Met het diploma Kantoorassistent(e) bent u op vele plaatsen inzetbaar zoals het secretariaat, de boekhouding, de salarisadministratie of de
postkamer. Dit diploma biedt u ook de mogelijkheid om door te stromen naar diverse commerciële en secretariële functies.

Heeft u alle examens en eindopdrachten van de modules voor de opleiding behaald, dan ontvangt u het diploma Kantoorassistent(e) van de Stichting Onderwijs & Praktijkexamens. Bij dit diploma ontvangt u als bijlage een cijferlijst. Hierop staan de examenresultaten van alle onderdelen vermeld.

Omschrijving

Werken met Windows, Word, Excel, Websurfen & Communicatie.
Blind computertypen volgens het tienvingersysteem (vrijstelling mogelijk).
Omgaan met apparaten.
Agendabeheer.
Archiveren.
Nederlands.
Correspondentie.
Postbehandeling.
Presentatie.
Zakelijke Communicatie.
Solliciteren.
Boekhouden.

Aanvangseisen

Er is geen speciale vooropleiding vereist. Heeft u een vooropleiding op LBO-niveau dan is het aan te bevelen om een extra dagdeel per week te oefenen in ons Open Leercentrum. Het niveau van de cursus is MBO 2/3.

Duur

Klassikaal (groepstraining): 7 tot 11 maanden.

Extra informatie

Als u al in het bezit bent van de ECDL-module Word of Excel dan kunt u hiervoor in de plaats een ander onderdeel volgen (bijvoorbeeld PowerPoint).

U kunt de opleiding overdag, 's avonds, of als een combinatie van dag- en avondcursus volgen. De cursusduur is afhankelijk van het aantal lessen dat u per week volgt. In de schoolvakanties is er geen les.

Prijs€ 1.509,00
Materiaal kosten€ 369,00
Examengeld€ 215,00

Kijk hier voor een datum