cursussen
cursussen Login
Realisatie: TiDi Graphics

Projectsecretaresse

Doel van de cursus

De projectsecretaresse is werkzaam in een bedrijf of organisatie waar sprake is van een projectleider, projectmanager of projectdirecteur. Als projectsecretaresse bent u gespecialiseerd in het aanbrengen van structuur in de projecten door het inzichtelijk maken van verantwoordelijkheden, het (samen) opstellen en bewaken van planningen. Daarnaast bent u in staat om op te treden als tussenpersoon in contacten met andere afdelingen en externe partijen. De projectsecretaresse kan op basis van ervaring, sociale en communicatieve kwaliteiten en organisatievermogen uitgroeien tot officemanager van directieleden/managers maar heeft ook
mogelijkheden om zich te specialiseren op het terrein van Public Relations, marketing, facilitair management of communicatie.

Heeft u alle examens en eindopdrachten van de modules voor de opleiding behaald, dan ontvangt u het diploma Projectsecretaresse van de Stichting Onderwijs & Praktijkexamens. Bij dit diploma ontvangt u als bijlage een cijferlijst. Hierop staan de examenresultaten van alle onderdelen vermeld.

Omschrijving

Werken met Windows, Word, Excel, Websurfen & Communicatie.
Agendabeheer met Outlook.
Archiveren.
Postbehandeling.
Correct Nederlands.
Engels voor de kantoorpraktijk.
Financieel Management (basisbegrippen boekhouden, begroten, budgetteren).
Marketing.
Public relations (wat is pr, pr-modellen, pr in de organisatie).
Notuleren (vergadertechnieken, taken notulist, maken van notulen).
Schriftelijk formuleren en rapporteren (maken van rapportages, offertes, brieven).
Organiseren (zakenreizen, beurzen, conferenties, vergaderingen).
Zakelijke Communicatie (communicatieve vaardigheden, gespreksmodellen).
Timemanagement.

Aanvangseisen

U beheerst de Nederlandse taal, bent goed bekend met Windows en in het bezit van een recent typediploma. Voldoet u nog niet aan deze eisen dan kunt u deze modules aan uw opleiding toevoegen. Als u zeker wilt weten of u beschikt over de juiste vooropleiding of meer informatie wenst, vraag dan een vrijblijvend intakegesprek aan. Het niveau van de cursus is MBO 3/4.

Duur

Klassikaal (groepstraining): 15 tot 23 maanden.

Extra informatie

Als u al in het bezit bent van de ECDL-module Word, Excel of PowerPoint dan kunt u hiervoor in de plaats een ander onderdeel volgen (bijvoorbeeld Access).

U kunt de opleiding overdag, 's avonds, of als een combinatie van dag- en avondcursus volgen. De cursusduur is afhankelijk van het aantal lessen dat u per week volgt. In de schoolvakanties is er geen les.

Prijs€ 2.839,00
Materiaal kosten€ 639,00
Examengeld€ 385,00

Kijk hier voor een datum