cursussen
cursussen Login
Realisatie: TiDi Graphics

Receptioniste / Telefoniste

Doel van de cursus

De receptioniste/telefoniste is de eerste persoon waarmee een klant in contact komt. Daarmee is zij het visitekaartje van het bedrijf. Een
klantgerichte instelling en uitmuntende sociale en communicatieve
vaardigheden zijn voor een goede receptioniste/telefoniste onmisbaar. Ook heeft u als receptioniste/telefoniste vaak een ondersteunende rol voor uw collega's. Daarom moet u naast kennis van baliewerkzaamheden ook goed overweg kunnen met de computer. In de cursus Receptioniste/Telefoniste leert u dit allemaal.

Heeft u alle examens en eindopdrachten van de modules voor de opleiding behaald, dan ontvangt u het diploma Receptioniste/Telefoniste van de Stichting Onderwijs & Praktijkexamens. Bij dit diploma ontvangt u als bijlage een cijferlijst. Hierop staan de examenresultaten van alle onderdelen vermeld.

Omschrijving

Werken met Windows, Word, Excel, Websurfen & Communicatie.
Blind computertypen volgens het tienvingersysteem.
Omgaan met apparaten.
Agendabeheer.
Archiveren.
Nederlands.
Correspondentie.
Postbehandeling.
Presentatie.
Zakelijke Communicatie.
Solliciteren.

Aanvangseisen

Er is geen speciale vooropleiding vereist. Heeft u een vooropleiding op LBO-niveau dan is het aan te bevelen om een extra dagdeel per week te oefenen in ons Open Leercentrum. Het niveau van de cursus is MBO 2/3.

Duur

Klassikaal (groepstraining): 6 tot 9 maanden.

Extra informatie

Als u al in het bezit bent van de ECDL-module Word of Excel dan kunt u hiervoor in de plaats een ander onderdeel volgen (bijvoorbeeld PowerPoint).

U kunt de opleiding overdag, 's avonds, of als een combinatie van dag- en avondcursus volgen. De cursusduur is afhankelijk van het aantal lessen dat u per week volgt. In de schoolvakanties is er geen les.

Prijs€ 1.199,00
Materiaal kosten€ 329,00
Examengeld€ 185,00

Kijk hier voor een datum